We gebruiken cookies om uw browserervaring efficiënter en aangenamer te maken en om het gebruik van deze website te analyseren. Als u deze website blijft gebruiken, gaan wij ervan uit dat u alle change your cookie settings.

Beter resultaat dan verwacht.

Praat met een bank die echt naar u luistert.

Ons doel? Ambitieuze bedrijven helpen bij hun succes.

Om dit te bereiken, bouwen we sterke partnerships op met onze klanten. Wij begrijpen hun professionele doelstellingen en bieden hen passende en op maat gemaakte oplossingen.

Een bedrijf heeft niet alleen bankdiensten nodig. Het heeft een financiële partner nodig. En hier komen we in beeld.

Toegang tot nieuwe mogelijkheden.

 

Zakelijke financieringsproducten

We bieden een gamma aan van zakelijke financieringsproducten aan middelgrote en grote ondernemingen. Onze financieringsoplossingen, waaronder commerciële hypotheken, rekening-courantkredieten, doorlopende kredietfaciliteiten, debiteurenfinanciering, commerciële werkkapitaalfaciliteiten, overbruggingskredieten, kapitaaluitgaven- en projectfinanciering zijn afgestemd op de behoeften van de klant. Met diensten die afgestemd zijn op de specifieke behoeften van uw bedrijf, aarzel niet om nieuwe kredietlijnen met ons te komen bespreken.

Corporate services zijn momenteel enkel beschikbaar in Malta.

Het is INTERES(T)sant.

Zakelijk sparen

Wij kunnen gelicentieerde en gereguleerde financiële instellingen voorzien van een spaar- en termijndepositierekening in euros. Dit maakt het gemakkelijker om de cashflow van uw bedrijf te beheren en rente te verdienen op uw kasoverschot.

De diensten voor bedrijven zijn momenteel enkel beschikbaar in Malta.

Ontgrendel de cashflow van uw bedrijf.

 

Izola Factor is ontworpen om uw bedrijf toegang te geven tot financiële liquiditeit zodat u zich kunt focussen op uw B2B-groeiambities. Snelle aanvraagprocedure. Tot 90% van de totale factuurwaarde (min de financieringskosten) binnen de 24 uur na upload via ons portaal uitbetaald. Factoring is een slimme manier om krappe cashflowproblemen aan te pakken, zonder extra schulden op uw balans.

Izola Factor is momenteel beschikbaar in Malta, België en Nederland.

Partners in succes.

Wij leveren financiële oplossingen met een persoonlijke touch. In het tijdperk van internetbankieren kan gepersonaliseerde service de ontbrekende schakel zijn tussen u en uw succes.