We gebruiken cookies om uw browserervaring efficiënter en aangenamer te maken en om het gebruik van deze website te analyseren. Als u deze website blijft gebruiken, gaan wij ervan uit dat u alle change your cookie settings.

Izola Bank doet er alles aan om uw persoonlijke gegevens veilig en vertrouwelijk te houden.

Wij leveren voortdurende inspanningen tegen externe en kwaadwillige gebruikers die toegang zouden hebben tot of willen knoeien met uw gegevens. Zo hebben we verschillende diensten en functies ingesteld om uw online banksessies via desktop of een mobiele apparaat te beveiligen.

Het is ook belangrijk dat u zelf een actieve rol speelt in het veilig houden van uw persoonlijke gegevens. Om u daarbij te helpen, vindt u hier de nodige tips en richtlijnen over hoe u uw beveiliging het beste kunt beheren.

Toegang tot onze websites

De enige manier om te checken of u de legitieme Izola Bank-website bezoekt, is door de link in de adresbalk van uw browser te controleren. Deze moet beginnen met https://www.izolabank.com. Ga nooit naar uw bankwebsite via een URL-link in een e-mail, zelfs als de e-mail afkomstig lijkt te zijn van Izola Bank. Zorg ervoor dat u het webadres rechtstreeks in uw browser typt.

E-mails of telefoongesprekken

Weet dat Izola Bank nooit vertrouwelijke informatie, zoals persoonlijke informatie, wachtwoorden voor uw rekeningen of andere van nature vertrouwelijke informatie, onder geen enkele omstandigheid via e-mail zal vragen.  

Bovendien zal een medewerker van Izola Bank u nooit contacteren met de vraag om telefonisch wachtwoorden van accounts door te geven ​​(de enige informatie die Izola Bank verstrekt is een eenmalige code om uw account voor online bankieren te activeren of om het wachtwoord van uw account voor internetbankieren opnieuw in te stellen; deze informatie krijgt u van Izola Bank per e-mail).

Wij kunnen de integriteit en veiligheid van deze e-mail niet garanderen doordat informatie mogelijks wordt onderschept, wordt gewist, wijzigt of zoek raakt. Izola Bank is niet verantwoordelijk voor enig verlies als gevolg van problemen door malware, onbevoegde toegang van derden of andere cyberbeveiligingsaanvallen.

Mocht u een e-mail ontvangen die frauduleus lijkt te zijn, of een e-mail waarin u wordt gevraagd om accountinformatie te verzenden, neem dan contact met ons Help Center en verwijder de e-mail, zonder erop te antwoorden. 

Heeft u, op eender welk moment, het vermoeden dat de beveiliging van uw Izola bankrekeningen mogelijk is aangetast, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

Izola Bank zal de nodige maatregelen treffen om uw rekening te beveiligen.

Aanmelden voor online bankieren

Onze website wordt beschermd met behulp van de nieuwste Extended Validation (EV) SSL-technologie, die kan aantonen dat de website echt toebehoort aan Izola Bank Plc (MT).

Bij toegang tot uw omgeving voor online bankieren is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het adres in de adresbalk van uw browser begint met https://banking.izolabank.com/ en de adresbalk van uw webbrowser* groen wordt wanneer u de inlogpagina voor internetbankieren bezoekt. Indien de adresbalk niet groen wordt, sluit dan onmiddellijk uw huidige browservenster en log niet meer in op de website.

De groene adresbalk wordt gebruikt om aan te geven dat de website is geverifieerd door een certificaat; dit certificaat beschermt uw pc en zorgt voor een veilige verbinding met ons IT-systeem.

Opgelet!

 • Doe alleen aan online bankieren vanaf vertrouwde computers waarop de internettoegang is beveiligd met de nieuwste webbrowsers*.
 • We raden aan om een ​​bijgewerkte antivirus te installeren op de computer die u gebruikt om toegang te krijgen tot de website voor online bankieren. Dit vermindert de kans op externe bedreigingen.
 • Voer uw inloggegevens alleen in nadat u hebt geverifieerd dat de site echt is met behulp van de groene adresbalk en dat Izola Bank Plc (MT) vermeld staat als eigenaar van het certificaat in de adresbalk.
 • U mag uw online bankgegevens nooit aan iemand doorgeven.
 • Izola Bank zal u nooit contacteren met de vraag om uw inloggegevens of andere persoonlijke informatie door te geven via telefoon of e-mail.
 • Meld u steeds af voordat u de browser sluit of naar een andere website gaat.
 • Meld u altijd af en sluit de browser telkens wanneer u uw computer verlaat.
 • Toegang krijgen tot de Izola Bank Mobile Banking App zou altijd via een beveiligd internettoegangspunt moeten gaan. Probeer om openbare Wi-Fi op onbeveiligde netwerken te vermijden.
 • Geef uw activerings- of inlogpincodes nooit aan iemand door.

Geoblockingrechtsgebieden

Deze website maakt gebruik van geoblockingtechnologie waardoor deze niet beschikbaar is in geselecteerde rechtsgebieden. Deze website is beschikbaar in de rechtsgebieden zoals hieronder vermeld:

Andorra, Oostenrijk, België, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Isle of Man, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk, Slovakije en de Verenigde Staten.

* Belangrijke informatie

Enkel de nieuwste webbrowsers ondersteunen EV SSL, deze browsers zijn:

 • Mozilla Firefox recentste versie.
 • Google Chrome recentste versie.
 • Microsoft Edge recentste versie

Alleen de nieuwste mobiele besturingssystemen worden ondersteund, deze zijn:

 • Android versie 10 en hoger.
 • iOS versie 12 en hoger.